-αν- Αρχική Σελίδα

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

O νέος εξοπλισμός της ΕΚΑΜ

Με υπερσύγχρονο οπλισμό για να αντιμετωπιστεί ο εχθρός λαός εξοπλίζει την ΕΛΑΣ η τρικομματική κυβέρνηση προκειμένου να επιβληθεί με την στυγνή κρατική βία η άγρια ταξική πολιτική και τα Μνημόνια. Ενώ λοιπόν εκτοξεύεται η ανεργία και η φτώχεια, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν λεφτά για τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές, για την επιβολή "του Νόμου και της Τάξης", για Αύρες, οπλοπολυβόλα και νέα στρατιωτικοποιημένα τμήματα.
Με νέο, σύγχρονο εξοπλισμό εμφανίστηκε η Ειδική Κατασταλτατική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) που εκλήθη να συνδράμει τις αστυνομικές δυνάμεις στην επιχείρηση επανεκκένωσης της «Βίλας Αμαλία» και των γραφείων της ΔΗΜΑΡ. Άνδρες της ΕΚΑΜ εκτός του ατομικού εξοπλισμού που αποτελείται από νέα αντιβαλλιστικά κράνη με καλύπτρες, προσωπίδες αερίων, ειδικής σχεδίασης αλεξίσφαιρα γιλέκα και επιχειρησιακές στολές αντιπυρικής προστασίας NOMEX, εμφανίστηκαν να φέρουν το MR-35, όπλο κατασκευής της γαλλικής Manurhin που εκτοξεύει μαλακές πλαστικές σφαίρες και έχει δραστικό βεληνεκές 7 μέτρων.  
Κόστος; 500-1000 ευρώ το κομμάτι και 8-10 ευρώ κάθε σφαίρα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος εξοπλισμός αποκτήθηκε για την ανάγκη υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την ταχεία εκκένωση όλων των δημόσιων κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων στέγης ουσιαστικά εφαρμόζουν τακτικές Ειδικών Δυνάμεων για μάχες μέσα σε πόλεις και ουσιαστικά στέλνουν το μήνυμα ότι το αστικό σύστημα εξουσίας ετοιμάζεται για την καταστολή άγριων γενικευμένων κοινωνικών εκρήξεων και Αντάρτικων Πόλης. Από αυτή την σκοπία παρακολουθούμε και τον σχεδιασμό για τα νέα στρατιωτικοποιημένα τμήματα της ΕΛ.ΑΣ.
Καθημερινά, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δείχνει τα δόντια και αποκαλύπτει ξεκάθαρα το δίλημμα-Κοινωνική Απελευθέρωση ή Βαρβαρότητα.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Αναδημοσίευση από : Δίκτυο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου