-αν- Αρχική Σελίδα

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

"Ανακοινωση του Κ* ΒΟΞ Για τις δηλώσεις Πανούση"

Στην εφημερίδα των συντακτών σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα δήλωση του υπουργού Προ.Πο Γιάννη Πανούση οτι θα.. "συναντηθεί με εκπροσώπους της κατάληψης".
Στο κυρίως άρθρο γίνεται αναφορά ότι σκοπεύει να.. "συναντηθεί με εκπροσώπους της κατάληψης ".
Ειναι προφανές οτι δεν πρόκειται να συναντηθούμε με κανέναν υπουργό της κυβέρνησης ποσο μάλλον δε, με τον πολιτικό προϊστάμενο των δολοφόνων και φασιστών των ομάδων ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ που την Παρασκευή το βράδυ με αφορμή τον εμπρησμό ενός περιπολικού ξυλοκόπησαν για άλλη μια φορά δεκάδες περαστικούς και θαμώνες της περιοχής και επιχείρησαν να εισβάλουν στον χώρο της κατάληψης.
Ποιά "πολιτική λυση για το ζήτημα των Εξαρχείων" που ευαγγελίζεται ο Πανούσης, μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στον κόσμο του Αγώνα και της Αλληλεγγύης που δεκάδες χρόνια δραστηριοποιείται στην περιοχή και στους ένστολους τραμπούκους της εξουσίας που όλα αυτά τα χρόνια ξυλοκοπούν, επιτίθονται και καταστέλουν αγωνιστές και κατοίκους στην ιστορική γειτονιά των Εξαρχείων; Και όλα αυτα έχοντας την πλήρη πολιτική κάλυψη διαχρονικά όλων των κομμάτων που ο ίδιος τώρα θέλει να συνδράμουν στην λύση αυτή.
ΥΓ. Θα επανέλθουμε με μια ανακόινωση που θα τοποθετούμαστε συνολικά για τα ζητήματα που έχουν ανακύψει στην περιοχή και στις δηλώσεις του υπουργού Προ.Πό. περί "πολιτικής λύσης". Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μιας εκ΄νέου απόπειρας εισβολής στην κατάληψη απο τις δυνάμεις των ΜΑΤ που την Παρασκευή το βράδυ την ώρα που εφορμούσαν φώναζαν ότι "θα γαμήσουν και εμάς και τον ΣΥΡΙΖΑ".
Κ* ΒΟΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου