-αν- Αρχική Σελίδα

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη μετά από επεισόδιο ο αδερφός του Κασιδιάρη

Πρωταγωνιστής βίαιου επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης ήταν ο αδερφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, που υπηρετεί -σημειωτέον- στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Άλεξ ΚασιδιάρηςΤα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από μία ξέφρενη βραδιά στην Πύλη Αξιού, ο αγαπημένος αδερφός του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, μαζί με παρέα έκανε αισθητή την παρουσία του σε γνωστό ταχυφαγείο επί της οδού Δελφών το οποίο παραμένει ανοιχτό για τους… «ξενύχτηδες».

Παρέα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ αυτών και μία κοπέλα πλησιάζουν, σε κατάσταση «ευφορίας», το κατάστημα. Κάθονται στο τραπέζι. Ως εδώ όλα καλά. Ο κ. Κασιδιάρης όμως είχε όρεξη για τσαμπουκά. Διά ασήμαντον αφορμή σηκώνεται από το τραπέζι και κατευθύνεται προς τη μεριά ενός θαμώνα του μαγαζιού, αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr.

Ο λόγος; Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, απλά τον κοίταξε περίεργα… Ο νταής αδερφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έβγαλε το «κουμπούρι» του δίχως αναστολές και το όπλισε. Μετά από λίγα λεπτά έντασης, οι


πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν από το κατάστημα και πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους σε παρακείμενο στενάκι.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Άνδρες της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους του επεισοδίου στο τμήμα.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του «Άλεξ» βρέθηκε όπλο και γεμιστήρες. Αφού σχηματίστηκε δικογραφία, ο «πιστολέρο» αδερφός του Κασιδιάρη αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του στρατιωτικού εισαγγελέα.

 «Έβγαλε πιστόλι και όπλισε»

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στη zougla.gr περιέγραψε τη σκηνή. Τα αίματα άναψαν λόγω μιας παρατεταμένης ματιάς του αλλοδαπού θαμώνα. Δηλαδή, επί της ουσίας, ο «μπρατσωμένος» και «κοντοκουρεμένος» (σ.σ. όπως ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον Κασιδιάρη), θίχτηκε καθώς δεν επιθυμεί να τον παρατηρούν όταν… τρώει. Ακόμη χειρότερα όταν έχει αλβανική υπηκοότητα.

«Υπήρχε θράσος, τσαμπουκαλεύτηκαν και στη συνέχεια έδωσαν ραντεβού για εξηγήσεις λίγα μέτρα παρακάτω», τόνισε μιλώντας στη zougla.gr.

Πάντως, σε περίπτωση που το όπλο το κατείχε νομίμως ο κ. Κασιδιάρης αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να το κουβαλάει κατά τη νυχτερινή του έξοδο, να το προτάσσει και να απειλεί τον οποιοδήποτε βρεθεί στο διάβα του... Πόσο μάλλον όταν εκπροσωπείς τις Ένοπλες Δυνάμεις και αν μη τι άλλο η αυτοσυγκράτηση θεωρείται αρετή και... τόλμη!


Αναδημοσίευση από : http://exthrostoumalaka.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2465.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου