-αν- Αρχική Σελίδα

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ομάδα μοντέλο την κάνατε...

...μπουρδέλο. Ήρθε η ώρα το ποδοσφαιρικό σύνθημα να πάρει "σάρκα και οστά" στις ροζ φανέλες του Βουκεφάλα Λάρισας που βρήκε τον χορηγό που  αναζητούσε στο "πρόσωπο" του οίκου ανοχής "Σούλα". Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου στο 'Εθνος, "Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι διαφημίσεις που υπήρχαν με τα προφυλακτικά. Ο σκοπός μας ήταν καθαρά οικονομικός. Οσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει χρηματική ενίσχυση από κανέναν και ότι τα σωματεία αναζητούν έσοδα. Αναγκαζόμαστε, λοιπόν, να αναζητήσουμε οποιαδήποτε μορφή χορηγιών...Το ποσό της χορηγίας είναι αρκετά σημαντικό για να ικανοποιήσει το σωματείο μας...Ο συγκεκριμένος οίκος έχει διαφημιστεί κατά καιρούς, αφού πρόκειται για μια υπερσύγχρονη επιχείρηση! Τα εγκαίνια είχαν γίνει από την Τζούλια Αλεξανδράτου και είχαν παρευρεθεί 3.000 άτομα" και συνεχίζει "Εχουμε στα σκαριά τη δημιουργία του ημερολογίου της ομάδας στο οποίο θα ποζάρουν τα κορίτσια που εργάζονται στον οίκο, φορώντας τη φανέλα του Βουκεφάλα. Οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνονται απ' όλη την Ελλάδα μέσα από το επίσημο site της ομάδας".
Το πρώτο επίσημο ματς του Βουκεφάλα στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου κόντρα στη Δάφνη Γλαύκης και όπως είπε οπρόεδρος της ομάδας "θα κάνουμε ένα event σε αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα παρουσιάσουμε τον χορηγό μας και θα είναι όλα τα κορίτσια στο γήπεδο!". Οσο για τους παίκτες της ομάδας; "Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν κάποια πριμ σε περίπτωση που πετύχουμε τους στόχους μας και μέσα σε αυτά θα είναι και η δωρεάν επίσκεψη στον οίκο...".

Πηγή : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63716592

Έχω την εντύπωση ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα κοσμεί τα σαλόνια της super league και ίσως να μπει μια τάξη στη "μεγάλη" κατηγορία που μέχρι στιγμής λειτουργεί με όρους πεζοδρομίου και όχι ένος επιτυχημένου οίκου ανοχής ...Καλή επιτυχία στην ομάδα, καλή επιτυχία στην "Σούλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου